PNL Arad: Apel umanitar pentru donare de sânge din partea tinerilor liberali

  de - | 27 January 2022, 2:07 PM | Comunicate contra cost

  0

  Tineretul Naţional Liberal organizează în această sâmbătă (29.01.2022) o acţiune de umanitară de donat sânge. Cei care doresc să participe o pot face în intervalul orar 08:00 – 12:00 la Centrul de Transfuzie Sanguină din Arad de pe strada Andrei Karoly la numărul 2-4.

  „În acest moment rezervele de sânge din toată țara sunt extrem de scăzute, în timp ce nevoia crește constant. Invităm de asemenea toate persoanele care îndeplinesc condițiile pentru a dona, să se deplaseze sâmbătă la cel mai apropiat centru de transfuzii și să facă acest gest – pe cât de simplu și sigur – pe atât de necesar celor care au mare nevoie de sânge”, transmit organizatorii acestui eveniment.

  Donarea de sânge are următoarele beneficii pentru donator:
  – eliberarea la cerere a analizelor medicale efectuate (grupa sanguină, Rh, hemoleucogramă, hepatita B, hepatita C, HIV, HTLV, analize biochimice);
  – eliberarea a 7 tichete valorice;
  – 1 zi liberă (ziua donării – în cazul angajaților cu carte de muncă);
  – reducere de 50% pe mijloacele de transport în comun pentru 30 de zile.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.