sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  PNL Arad: Apel umanitar pentru donare de sânge din partea tinerilor liberali

  de - | 27 ianuarie 2022, 2:07 PM | Comunicate contra cost

  0

  Tineretul Naţional Liberal organizează în această sâmbătă (29.01.2022) o acţiune de umanitară de donat sânge. Cei care doresc să participe o pot face în intervalul orar 08:00 – 12:00 la Centrul de Transfuzie Sanguină din Arad de pe strada Andrei Karoly la numărul 2-4.

  „În acest moment rezervele de sânge din toată țara sunt extrem de scăzute, în timp ce nevoia crește constant. Invităm de asemenea toate persoanele care îndeplinesc condițiile pentru a dona, să se deplaseze sâmbătă la cel mai apropiat centru de transfuzii și să facă acest gest – pe cât de simplu și sigur – pe atât de necesar celor care au mare nevoie de sânge”, transmit organizatorii acestui eveniment.

  Donarea de sânge are următoarele beneficii pentru donator:
  – eliberarea la cerere a analizelor medicale efectuate (grupa sanguină, Rh, hemoleucogramă, hepatita B, hepatita C, HIV, HTLV, analize biochimice);
  – eliberarea a 7 tichete valorice;
  – 1 zi liberă (ziua donării – în cazul angajaților cu carte de muncă);
  – reducere de 50% pe mijloacele de transport în comun pentru 30 de zile.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.