Plutonierul major Iosif Herbei, cetățean de onoare al Ghiorocului

  de Special Arad | 1 September 2019, 5:35 PM | Ghioroc | Știri Arad

  0

  Iosif Herbei și primarul Ghiorocului, Popi-Morodan Corneliu

  Comuna Ghioroc l-a distins, de zilele localității, pe plutonierul major Herbei Iosif, din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, cu titlul de cetățean de onoare, dat fiind dedicarea acestuia cu care își face meseria.

  „Mereu alături de oameni, alături de comunitate, iar comunitatea l-a răsplătit. Este pompier, un pompier care și în timpul liber, acasă la Ghioroc, e mereu în sprijinul oamenilor. Nu este incendiu, accident sau alta situație de urgență în comuna sau în cele limitrofe unde să nu meargă Iosif. Și este de mare ajutor, transmite imediat primele informații colegilor, organizează voluntarii din localitate, a scos butelii din casă sau a evacuat posibile victime. Dar Iosif nu este doar un salvator. Alături de familia lui participă la toate activitățile din Ghioroc, iar din pasiune joacă și fotbal la echipa din localitate. Astăzi, de Zilele Comunei Ghioroc, în ședința festivă, prin Hotărâre a Consiliului Local Ghioroc, plutonier major Herbei Iosif, din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, a fost recompensat de către comunitate cu titlul de cetățean de onoare al Comunei Ghioroc. Felicitări, suntem mândri de tine, faci cinste armei!”, spun reprezentanții ISU Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.