Platforma Twitch a fost compromisă de hackeri

  de - | 6 November 2021, 10:39 AM | IT

  0

  Un utilizator anonim 4chan a publicat o arhivă de 125 GB, despre care spune că ar conține aproape tot ce trebuie știut despre Twitch, inclusiv codul sursă, clienții Twitch de pe mobil, desktop și consolă, servicii interne, informații interne despre „orice altă proprietate pe care Twitch o deține și, desigur, informații suculente despre plățile efectuate de utilizatori.

  Twitch este o platformă de streaming în timp real a videourilor legate de jocuri video, în special a celor de la eveninmentele e-sports, dar și a conținuturilor „OnlyFans”.

  Dacă ești un utilizator obișnuit de Twitch și folosești platforma doar pentru a urmări conținutul publicat de creatorii tăi preferați, chiar dacă nu este o veste bună faptul că datele tale au fost furate, acest lucru nu este catastrofal. Breșele de securitate a datelor apar tot timpul, important este să știi ce și când s-a întâmplat și câte dintre informațiile tale personale au fost furate, astfel încât să poți lua măsurile de securitate adecvate. În acest caz, deși Twitch susține că nu au fost expuse date de autentificare sau informații despre cardurile bancare, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să îți schimbi parola, să activezi 2FA și să speri că totul va fi bine, anunță Directoratul Național de Securitate Cibernetică.

  Sursa: dnsc.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.