Platforma Social Liberală va avea trei co-președinți. Pe lângă Laufer și Coita mai este așteptată o femeie

  de Special Arad | 10 februarie 2020, 12:12 PM | Politikos

  1

  Platforma Social Liberală a avut sâmbătă, 8 februarie 2020, prima Conferință Națională la Poiana Braşov, la care au participat peste 200 de lideri ai formațiunii politice, reprezentând toate cele 42 de județe și cele 6 sectoare ale Capitalei.

  Cu această ocazie, a fost decisă o nouă formulă de conducere. În premieră în politica din România, conducerea la vârf a noului partid va fi formată din doi co-președinți: Ilan Laufer şi Alexandru Coita. În perioada următoare urmează ca schema de co-președinți să fie completată cu o femeie.

  „Vrem să conducem prin exemplu şi să arătăm că politica altfel este posibilă, nu doar clişeu populist. Românii se unesc şi lasă divergențele deoparte atunci când au un țel comun, aşa cum este proiectul nostru de țară, România 10 în 10. Am pornit de la o viziune care a atras în mai puțin de două luni mii de români cu care facem deja politica altfel: politica de echipă”, a declarat  Ilan Laufer.

  „Dacă vrem o Românie prosperă, trebuie să facem o politică altfel. A venit momentul să depăşim orgoliile personale și să construim împreună o mișcare politică în jurul unui proiect de țară. Platforma Social Liberală are prima echipă formată din mai mulți lideri şi valori, şi nu centrată pe o singură personalitate care se identifică cu partidul”, a spus Alexandru Coita

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.