Plan Roșu de Intervenție, activat în județul Hunedoara după ce mai mulți mineri s-au intoxict cu fum și gaze toxice

  de - | 30 iunie 2020, 1:07 PM | Regional

  0

  (foto: informatiavj)

  Incident grav la mina Livezeni, din județul Hunedoara. Mai mulți mineri, aflați în subteran, s-au intoxicat cu fum și gaze toxice. La nivelul județului a fost activat Planul Roșu de intervenție.

  La fata locului, intervin o autospecială pentru transport victime multiple, 5 ambulanțe SMURD și 3 ambulanțe ale serviciului județean de ambulanță. Totodată, a fost prealertat și elicopterul SMURD.

  Din primele informații, alarma la mina Livezeni a fost dată după ce un aparat a luat foc, iar mina a fost cuprinsă de fum.

  sursa: cetateanul.net

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.