duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Piticul atomic! A marcat două goluri în 36 de ore și a dansat și la nuntă… (VIDEO)

  de Lucian Dănilă | 14 septembrie 2015, 3:55 PM | Sport

  2

  A fost, cu siguranță, cel mai împlinit weekend din cariera de fotbalist a lui Michel Vlad. „Piticul”, cum este alintat de antrenori și de colegii săi de la UTA, a reușit o performanță care nu este la îndemâna oricui în sâmbătă și duminica care a trecut.

  Titularizat în premieră de Roland Nagy în jocurile din Liga a 2-a, Michel a avut nevoie de doar 50 de secunde pentru a se face remarcat. Era imediat după startul partidei cu Mioveni, Strătilă a luat o acțiune pe cont propriu pe partea dreaptă, a centrat în careu, Szekely și Deaconescu s-au împiedicat reciproc, mingea a ajuns la Michel, a preluat puțin în față și a șutat fără speranțe pentru portarul argeșean și fundașii echipei pregătite de Claudiu Niculescu.

  Sentimentul de după gol e incredibil. Nici nu știam ce să fac după gol: să fug la tribuna oficială… Să mă arunc pe gazon… În cele din urmă am fugit în brațele lui Roli Nagy. El mi-a dat șansa să joc. Sunt fericit că mi s-a acordat această șansă, dar cred că am avut multe să arăt până să ajung aici. Familia m-a ajutat enorm în tot acest timp”, spune Michel, apoi a vorbit despre… oboseală.

  M-am simțit puțin obosit pe final de meci, dar am tras de mine cât am putut. Am vrut să demonstrez că nu degeaba mi-a venit rândul”, a continuat el.

  Știți cât a fost de obosit? Urmează să aflați…:)

  Sâmbătă seara, după joc, Michel a fost prezent alături de iubita lui la o nuntă. Era dreptul său în timpul său liber. A tot petrecut până după ora 3, apoi a plecat – nu râdeți – la somn :). Surpriza a venit dimineață, atunci când a fost sunat de antrenorul echipei UTA II, Dan Stupar, și a fost convocat pentru meciul din Liga a 4-a contra celor de la Crișul Chișineu Criș. Deși acuza o normală stare de oboseală, mai ales că a jucat în această săptămână 90 de minute cu Reșița și alte 90 cu Mioveni, Michel nu a știut, nu a putut sau  nu a dorit să zică NU. S-a dus cu echipa la Șiria, a intrat după pauză și a marcat unicul gol al echipei sale în înfrângerea, scor 1-3, cu Crișul.

  Apoi, a mai găsit destulă energie să asiste și la meciul dintre Poli și Steaua de la Timișoara.

  Da, așa e la 20 de ani… „Piticul” va împlini 20 de ani luna viitoare, în data de 7 octombrie.

  IMG_8518

  Ghinion la debutul în tricoul echipei UTA

  Poate puțini din cei care l-au văzut jucând știu prin ce a trecut Michel la meciul său de debut pentru UTA. Era în 30 noiembrie 2011, avea doar 16 ani, și Roli Nagy, cel care îi este și acum antrenor, l-a convocat pentru un joc amical dintre UTA și ACS Recaș, echipă care atunci lupta pentru promovarea din Liga a 3-a în liga secundă. La doar două minute după ce a intrat pe teren, un fundaș al bănățenilor l-a accidentat pe Michel, provocându-i o fractură de peroneu. A stat timp de 3 luni cu piciorul în fașă gipsată, el revenind pe teren abia în luna mai 2012.

  VEZI AICI VIDEO CU GOLURILE DIN MECIUL UTA-MIOVENI 2-2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.