Pisica are nouă vieți, dar… ajutorul pompierilor arădeni a făcut diferența | Video

  de Special Arad | 8 iunie 2021, 4:36 PM | Animal Special | Știri Arad | Zădăreni

  0

  Incidentul s-a întâmplat în localitatea Zădăreni, astăzi, în jurul orei 15:00. O pisică a căzut într-un tub de aproximativ 10 metri adâncime și 15 cm diametru. După mai multe încercări nereușite de a o salva, familia și pompierii voluntari din Zădăreni au apelat serviciul 112.

  Un echipaj format din trei subofițeri ai Detașamentului de Pompieri Arad s-a deplasat la fața locului si după aproximativ 30 de minute, cu ajutorul coardelor de salvare și a unui laț improvizat, au reușit salvarea pisicii.

  „Bucuria copiilor a fost pentru noi cea mai mare recunoștință!”, spun pompierii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.