„Ping-pong-ul” arădean trăiește! Două medalii la „Naționalele” juniorilor II, Alesia Sferlea devenind vicecampioană națională!

  de Dan Lazăr | 10 mai 2021, 8:49 AM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  Bianca Mei-Roșu și Iulian Chirița au câștigat medalia de aur în proba de simplu la Campionatul Național Individual juniori II. În concursul feminin, în finală a fost prezentă, alături de constănțeancă, Alesia Sferlea (CSM Arad), care a cedat la mare luptă, scor 2-3.

  La finalul celor trei zile de concurs, CS Municipal Arad se poate lăuda cu două clasări pe podium, alături de argintul Alesiei Sferlea, mai venind și bronzul dublului Andreea Craiu/Alesia Sferlea.

  PODIUMURI
  Simplu feminin:
  1. Bianca Mei-Roșu (LPS NR Constanța)
  2. Alesia Sferlea (CSM Arad)
  3. Ioana Băiașu (LPS NR Constanța)
  3. Beatrice Hilla (CSM Mediaș)

  Simplu masculin:
  1. Iulian Chirița (CS Voința Câmpulung)
  2. Dragoș Bujor (CSA Steaua București)
  3. Horia Ursuț (CSA Steaua București)
  3. Cristian Podar (CSM Bistrița)

  Dublu feminin:
  1. Cristian Sîngeorzan (CSM Bistrița)/Alexandra Ioniță (CSS Slatina)
  2. Beatrice Hilla/Mara Moca (CSM Mediaș)
  3. Andreea Craiu/Alesia Sferlea (CSM Arad)
  3. Carmina Găman/Andreea Jifcu (CSS Slatina)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.