luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  Aradul, gazdă bună pentru faza finală a ONSȘ la tenis de masă. Alesia Sferlea (LPS Arad), vicecampioană națională

  de Dan Lazăr | 10 aprilie 2024, 8:35 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad – responsabil prof. Rodica Lucian, inspector şcolar de Educaţie fizică şi sport – faza finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la tenis de masă, ciclul liceal, a fost o reușită organizatorică deplină, toți participanții plecând mulțumiți din orașul nostru.

  Cu zâmbele în plus s-au întors acasă liceenii clasați pe podium:
  Fete
  1. Bianca Cristina Mei-Roșu (LPS „Nicolae Rotaru” Constanța)
  2. Alesia Sofia Sferlea (LPS Arad)
  3. Carmina Găman (CN „Frații Buzești” Craiova)
  Băieţi
  1. Horea Ursuț (LPS „Mircea Eliade” București)
  2.Robert Alexandru Roşu ( Lic. Tehn. Construcții și Mașini Mioveni – jud. Argeș)
  3.Patrick Aghel (CN „Frații Buzești” Craiova).

  La masculin, reprezentantul Aradului, David Leric (Lic. „A. Marienescu” Lipova) a avut o evoluție onorabilă, ajungând până în faza optimilor de finală, unde a fost eliminat de emisarul județului Buzău, Alexandru Lupașcu.

  „Mulțumesc partenerilor, sponsorilor și colegilor mei din comisia de organizare. Prin colaborare, sprijin financiar, implicare și muncă în echipă am dat valoare acestui eveniment sportiv. Țin să amintesc partenerii Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad; prin Facultatea de Educație Fizică și Sport; Consiliul Județean Arad; Primăria Arad; Academia Daniela Dodean; Serviciul de Ambulanță Arad şi Clubul Sportiv Municipal Arad, și sponsori SC Textile Medicale, Bijuteria Eurosilver şi SC Pin Consult Agroland”, ne-a declarat prof. Rodica Lucian.

  onss tenis de masa2 e1712695633148

  Citește și: Week-end-ul tenisului de masă la Arad. Faza națională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, ciclul liceal, se desfășoară la sala UAV

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.