sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Pinalti” a făcut infarct în închisoarea de la Jilava

  de Special Arad | 21 ianuarie 2015, 10:14 AM | Naţional | Sport

  0

  Gheorghe Ştefan, preşedintele de onoare de la Ceahlăul Piatra Neamţ, a suferit un infarct în celula închisorii de la Jilava. „Pinalti” a fost încarcerat în „Dosarul Microsoft”, fiind acuzat de luare de mită.

  Procurorii susţin că Gheorghe Ştefan (61 de ani) a luat mită 4 milioane de euro şi, de trei luni, acesta e încarcerat la Jilava. Se pare că primarul municipiului Piatra Neamț nu se acomodează deloc cu noua viaţă. Acesta ar fi slăbit 12 kilograme şi, mai nou, susţin apropiaţii, ar fi suferit un infract, scrie Romania TV.

  Gheorghe Ştefan a fost diagnosticat în trecut şi de cancer, a fost şi operat, şi se pare că a depăşit acea problemă. Mai nou, colericul fost patron de la Ceahlăul are probleme cardiace. Apropiaţii susţin că acesta nu prea mănâncă şi, în plus, că nu se obişnuieşte deloc cu condiţiile mizere de la Jilava, notează Romania TV.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.