Pierdut conducere organizație locală PSD Arad. O declarăm nulă!

  de Special Arad | 6 aprilie 2014, 6:40 PM | Pamflet | Recomandările editorilor

  1

  Duminică după-amiază, într-un brainstorming organizat ad-hoc cu toți redactorii Special Arad, am ajuns la concluzia că trebuie să dăm mână de la mână și să publicăm anunțul de mai sus (ne referim la titlu). Așa că am pus mai multe mâini și, din propriul salariu, pe care tot noi ni-l dăm, publicăm anunțul.

  Înainte de asta ne-am dat de ceasul morții că doar-doar, cineva din Arad, i-a văzut pe deputații-președinți ai PSD Arad, Dorel Căprar și Flavius Măduța, nu la întâlniri sus-puse, adică din acelea ultra secrete și cu scopuri oculte, ci pe stradă, să poarte discuții cu alegătorii. Sau, la fel, ne-am întrebat dacă, măcar, i-a văzut cineva pe cei doi în vreo conferință de presă, în care să răspundă întrebărilor jurnaliștilor cu un punct de vedere comun sau diferit.

  După cum ați constatat și dumneavoastră, „mai-marii”, nu numai împreună dar chiar și separat, sunt de greu de uci… ăăă… găsit. Se ascund de orice și oricine și, din când în când, când responsabilul cu vorbele al PSD (același F.Ghender care i-a fost tălmaci și lui G. Falcă… până s-au prins că vorbesc limbi diferite, chiar dacă la capitolul potrivire de caracter se potrivesc) trebuie să demonstreze că nu-și ia banii degeaba. Așa că mai trimit câte un comunicat. Inutil, desigur.

  Aaaaa. Să nu uităm. I-am căutat pe cei doi și la pasajele Aradului, alea de fac Aradul un mic Avignon… Nu i-am găsit. I-am căutat pe cei doi și pe drumul Horea-Șiria. I-am mai căutat și… chiar n-are rost!

  P.S. De fapt, din informațiile pe care le deținem, Măduța și Căprar nu se găsesc unul pe celălalt…. dacă ne înțelegeți?  Așa că… noi cum i-am putea găsi?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.