luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  Pictori și fotografi arădeni „Dincolo de hotare”, la Bătania

  de Special Arad | 9 aprilie 2024, 3:22 PM | Cultură | Regional

  0

  Mai mulți artiști, printre care și pictori și fotografi arădeni, vor participa la vernisajul expoziției „Dincolo de hotare” care va avea loc la Bătania, Ungaria, în Galeria Korona (str. Principală nr 93), sâmbătă, 13 aprilie 2024, la ora 15:00 (ora Ungariei).

  Expoziția este organizată la inițiativa Primăriei din Bătania și va fi deschisă de primarul orașului, Boros Csaba, curatorul Lénnárt Anna, grefier la Primăria Bătaniei și Filip Aneta Beatrice, artist plastic de la Arad, dar vor fi prezente și personalități din orașele și satele învecinate.

  La expoziție vor participa artiști plastici, artiști vizuali, fotografi (printre care membri ai Foto Club Arad), artizani, iar publicul va fi așteptat cu muzică și dans.

  Vor expune: Filip Aneta Beatrice, Lazár Erika, Georgeta Monica Tornean, Albert Mezey, Baranyai Ferenc, Jurik Pavel, Kiss Beáta, Veres Ildikó, Orbán Anna Mária, Ürögdi Katalin, iar de la Asociația Foto Club Arad: Mircea Boran, Filip Ovidiu, Octavian Iolu, Călin Creștin, Filip Rotaru, Brighita Niță și Marius Buță.

  Intrarea va fi liberă, iar expoziția se va putea vizita până în data de 17 mai.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.