Picnic Festival revine de Zilele Aradului și aduce 12 zile de distracție

  de Raluca Medeleanu | 21 iulie 2021, 4:22 PM | Știri Arad

  0

  Îndrăgitul festival gastronomic și muzical Picnic Festival se va organiza și anul acesta, în perioada 17-29 august, în același timp cu Zilele Aradului.

  Dacă anii anteriori, evenimentul s-a desfășurat pe malul Mureșului, între terasa Belvedere și fosta Perla, anul acesta organizatorii anunță că locația aleasă este Parcul Eminescu.

  Pentru această organizare, Asociația Centrul de Excelență a deputatului Glad Varga a obținut finanțare din partea Centrului Municipal de Cultură, la secțiunea de proiecte „Tineret, Învăţământ şi Recreative 2021”, suma de 89.000 lei.

  „Picnic Festival este un eveniment în aer liber, dedicat mâncării spectaculoase, gătite și servite în stradă, într-un cadru relaxant.
  Organizat în cadrul Zilelor Aradului, evenimentul va avea loc în perioada 17-29 august 2021, pe faleza Mureșului, în Parcul Eminescu.
  Festivalul aduce în Arad cea mai bună mâncare stradală, muzică de calitate și oferă participanților o oază de relaxare”,
  spun organizatorii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.