luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pianistul arădean Teo Milea, într-un ultim concert la Arad… după care încă un „ultim concert”

  de Special Arad | 30 septembrie 2015, 10:11 AM | Cultură | Muzică | Recomandările editorilor

  0

  Pianistul Teo Milea concertează la Casa Armatei din Arad cu noul său material discografic „Open Minds” pe 5 Octombrie 2015, începând cu ora 19:00. Biletele s-au pus deja în vânzare la casieria Teatrului Clasic “Ioan Slavici” din Arad.

  Invitații săi în concert vor fi: Amalia Gaiță (voce), Ionuț Cădariu (flaut) și Adrian Șchiopu (tobe).

  După 3 ani de la lansarea primului material discografic, „On white…and black keys”, pianistul și compozitorul Teo Milea prezintă cel de-al doilea album pianistic, intitulat „Open Minds”. Din 2012, de la lansarea primului album, artistul a concertat în țară, dar și în Austria, Belgia, Germania și Spania, prezentându-se ca fiind un pianist și compozitor aparținând a două lumi: cea clasică și cea nouă, a secolului XXI. Toată creația sa este fundamentată pe relația interumană, stările și nevoile societății moderne, pasiunea și dorința de a cuceri noi teritorii sufletești, neexplorate încă.

  „Prin muzica mea am cunoscut o lume nouă, sinceră, cu zâmbetul pe chip și cu o bucurie care radiază. Am pășit în lumea pe care o visam și mi-o doream, lumea oamenilor cu mintea deschisă, o lume în care poveștile se spun prin muzică. Prin „Open Minds” muzica mea de pian trece într-o nouă dimensiune a sensibilității și a percepției, iar în concertul din 5 Octombrie vă promit că tot ceea ce voi îndrăgiți vi se va oferi din tot sufletul…și încă ceva în plus. „Open Minds” este mesajul meu de mulțumire dedicat prietenilor din Arad pentru toată susținerea și încrederea oferită și, totodată, este un îndemn la toleranță, bucurie și prietenie.” (Teo Milea)

  Concertul „Open Minds” de la Casa Armatei din Arad – spune artistul – va fi printre ultimele întâlniri ale pianistului Teo Milea cu publicul arădean pentru o perioadă mai lungă de timp. Concertul va fi și printre ultimele susținute în România, artistul urmând să se relocheze în Toronto (CA) la finalul lunii octombrie a acestui an.

  Ultimul, dar nu chiar

  Totuși, pe 18 octombrie, artistul va mai susține un concert în Boeme Cafe, cu începere de la ora 20:00.

  11987022_789479627841014_1472731323316198594_n

  „În ultimul meu concert din țară voi cânta în public pentru prima și ultima dată pe instrumentul pe care am compus materialul Open Minds. Concertul se va asculta în sufrageria mea de suflet din Arad, la Boeme Cafe, în 18 Octombrie. O să fie o seară plină de povești cântate și rostite”.

  Rezervări la: 0721 – 411486

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.