miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Phd. Prof. Patrizia Messina – Doctor Honoris Causa UVVG

  de Special Arad | 1 iunie 2023, 9:20 AM | Educaţie

  0

  Comunicat. Vineri, 2 iunie 2023, UVVG va acorda titlul Doctor Honoris Causa doamnei profesor doctor Patrizia Messina. Ceremonia va avea loc în aula Cicio Pop, de pe Bd. Revoluției 94 (rectoratul universității).

  „Suntem deosebit de încântați să avem confirmată prezența la această ceremonie a ambasadorului Republicii Italia în România, dl. Alfredo Maria Durante Mangoni, ceremonie prin care vom mai primi în familia UVVG un membru de valoare și o prietenă dragă.

  Doamna Patrizia Messina este profesor la Universitatea din Padova, la Departamentul de Științe politice și juridice internaționale. Este o colaboratoare a universității noastre de 20 de ani, și a sprijinit înființarea Centrului cultural italian al UVVG.

  Desfășoară activități de cercetare în politici de dezvoltare locală, network guvernamental și relații interguvernamentale, concluziile cercetărilor fiind publicate în 20 de publicații de specialitate”, transmite conducerea UVVG.

  Evenimentul din 2 iunie va începe la ora 11:00.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.