Pharrell și Spike Lee vor colabora pentru un concert live interactiv

  de Special Arad | 28 May 2014, 2:25 AM | Muzică

  0

  Pharrell Williams si regizorul de film Spike Lee vor sa puna un zambet pe buzele celor care vor fi prezenti la concertul pe care artistul il va sustine in New York, la Apollo Theater.

  Fanii care vor trimite poze pana la data de 2 iunie, isi vor vedea fetele pe marile ecrane, in timpul show-ului pe care Spike il va regiza si care va fi live pe YouTube si Vevo pe data de 3 iunie, ora 9 pm, scrie Metropotam.

  Live stream-ul digital face parte din seria de concerte American Express Unstaged, care din 2010 a adunat 14 artisti (inclusiv Pharrell) si regizori cunoscuti: Kenny Cheseny cu Jonathan Demme, Usher cu Hamish Hamilton, Jack White cu Gary Oldman, The Killers cu Werner Herzog, Vampire Weekend cu Steve Buscemi si multi altii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.