miercuri, 4 octombrie, 2023

Special Arad Logo

  „Petrescu m-a înjurat, că de ce ne-am dat viața și am jucat pentru Craiova”

  de - | 29 mai 2023, 11:31 AM | Sport

  0

  Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a fost foarte nervos aseară după meciul pe care echipa sa l-a pierdut pe teren propriu, scor 1-2, cu Farul Constanța. El le-a reproșat jucătorilor și oficialilor de la Farul tot felul de lucruri după meci, elocventă fiind imaginea îi care i-a adus reproșuri inclusiv prietenului și colegului său de generație, Gheorghe Hagi, patron și antrenor la Farul.

  Mulți au fost cei care au crezut că Farul va ceda în Gruia după ce a cucerit încă din etapa trecută titlul de campioană. Nu s-a întâmplat așa, Hagi a trimis în teren cei mai buni jucători pe care i-a avut la dispoziție și a câștigat cu 2-1.

  Directorul sportiv al celor de la Farul, Zoltan Iasko, clujean la origini, spune că a fost chiar la un pas de un conflict fizic cu Dan Petrescu, după care a dezvăluit ce i-a spus fostul mare internațional și jucător al lui Chelsea.

  „Petrescu m-a înjurat, că de ce ne-am dat viața și am jucat pentru Craiova. Asta spunea pe teren, că am jucat noi pentru Craiova. I-am zis să se bucure că s-a calificat…

  La ce se aștepta? Noi jucăm pentru noi, asta e mentalitatea dată de Hagi, că e antrenament, că e meci amical. Asta se implementează la Farul. Asta e mentalitatea. Tu, Dan Petrescu, să vorbești așa? Ești prieten cu Popescu, cu Hagi. Chiar așa lipsă de respect?

  Noi, acum câțiva ani de zile, ne-am întâlnit cu toții pe final de sezon, dar n-am scos niciun cuvânt despre meciul direct. Așa e corect. Am făcut 0-0 și nu ne-am calificat în play-off.

  Jos pălăria în fața lui Hagi pentru ce face la club, cu jucătorii, cu toată lumea. E simplu, totul 100% pe teren. Hagi le spune mereu jucătorilor «Învățați să câștigați! Să vă luptați. Nu ne interesează de alții».

  N-au mai fost probleme la vestiare cu Dan Petrescu. S-au băgat bodyguarzii și l-au liniștit. Dar arbitrul ar fi trebuit să îi dea cartonaș roșu din timpul jocului. La orice, se arunca, gesticula, trăgea, reproșa.

  Tu, care ai reprezentat țara, ești antrenor mare, nu poți ajunge în halul ăsta! Sunt dezamăgit de comportamentul lui Dan Petrescu. E normal ca antrenor să-ți dorești să câștigi, și Hagi se enervează când pierde, dar niciodată nu a reproșat adversarului că a luptat”, a declarat Zoltan Iașko pentru GSP.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.