Petre Daea este noul ministru al Agriculturii

  de - | 6 July 2022, 1:52 PM | Politikos

  0

  Petre Daea a fost ales să conducă Ministerul Agriculturii, în unanimitate, în cadrul şedinţei Consiliului Politic Naţional al PSD. Fostul ministru al Agriculturii din perioada Dragnea a fost propunerea lui Marcel Ciolacu.

  Social-democraţii l-au votat pe Petre Daea să conducă Ministerul Agriculturii, după ce postul a rămas vacant în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu, care s-a retras fiind cercetat de DNA. Daea a primit vot în unanimitate, miercuri, în cadrul şedinţei Consiliului Politic Naţional, fiind propunerea liderului de partid, Marcel Ciolacu.

  Veteran al PSD în domeniul agriculturii, Petre Daea a mai condus ministerul în perioada 2017-2019, fiind unul dintre cei mai apreciaţi demnitari. Şi acum Daea este simpatizat în interior, nefiind contestată expertiza acestuia în domeniu. În prezent, Petre Daea este membru al Consiliului de Administraţie al Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii. Pentru această sinecură, la care este nevoie de o prezenţă la muncă uneori doar o dată pe lună, leafa este de 12.000 de lei brut. Mandatul lui Daea la FNGCIMM trebuie să expire exact în zilele următoare.

  Sursa: adevarul.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.