Peti Barb: „Cupa Aradului la minifotbal devine o mare sărbătoare a sportului”

  de - | 25 August 2022, 2:46 PM | Comunicate contra cost

  0

  Integrată în programul Zilelor Aradului, Cupa Aradului la Minifotbal a reunit 20 de echipe care s-au confruntat pe parcursul acestei săptămâni, pe ternul Motorul. Consilierul municipal PNL Peti Barb, cunoscut pentru implicarea sa în sport, a preluat organizarea acestui eveniment, la care lucrează de un an. În afară de competiția propriu-zisă, Peti Barb a invitat la finala care va avea loc duminică peste 500 de oameni de fotbal, actuali și foști fotbaliști, antrenori, conducători și arbitri.

  „Sunt un susținător al sportului și o parte activității mele în calitate de consilier municipal este dedicată susținerii fotbalului. Am considerat potrivit să integrăm Cupa Aradului la Minifotbal în sărbătoarea orașului nostru, Zilele Aradului, pentru că sportul unește oamenii. Îmi doresc ca finala acestei competiții, care va avea loc duminică de la ora 17 pe stadionul din Sânicolaul Mic să fie o sărbătoare a fotbalului arădean. Am invitat peste 500 de oameni de fotbal legați de Arad – jucători, antrenori, conducători și arbitri – dintre care au confirmat participarea aproximativ 300, inclusiv glorii ale sportului românesc ca Helmuth Duckadam, Marcel Coraș, Flavius Domide, Ioan Igna, Mircea Axente, Dan Ologeanu, Dorel Cura, Marius și George Țucudean, Gheorghe Vaczi și mulți alții. Cred că mișcarea fotbalistică arădeană are nevoie atât de competiții care să aducă talente către cluburile profesioniste cât și de unitate. Administrația locală trebuie să fie un partener de încredere pentru fotbal și pentru sport în general”, a declarat consilierul municipal PNL Peti Barb.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.