duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Peteleu: „Dacă va fi nevoie voi juca și în stânga și la mijloc, oriunde mi se cere”

  de Lucian Dănilă | 22 februarie 2021, 8:02 AM | Sport

  0

  A semnat cu UTA în urmă cu nici două săptămâni, iar la ultimul joc, cel cu Chindia, a și intrat pe toată durata reprizei secunde și a ajutat mult în obținerea acelui punct.

  Andrei Peteleu a fost campion cu CFR Cluj, a mai jucat la Petrolul, la Bistrița, la Târgu Mureș sau Sheriff Tiraspol, iar acum a ales UTA.

  „Am ales UTA pentru că este un club cu stabilitate, o echipă unde cunosc mulți dintre jucători, iar aceste lucruri m-au făcut să vin aici. Am jucat cu Hora la Bistrița, cu Antal la CFR, cu Ilie la loturile naționale, dar și cu Balauru la Târgu Mureș. Până să joc 45 de minute cu Chindia trecuseră două luni și jumătate de la ultimul meu meci oficial. Anul trecut a fost unul greu în Republica Moldova, campionatul nu este atât de puternic, dar am jucat meciurile din preliminariile Champions League și Europa League, unde, din păcate, am ratat calificarea în grupe. Mă simt bine fizic, nu am probleme cu greutatea. De asta am și putut să joc o repriză la Buftea, nu cred că a existat o mare diferență între mine și restul colegilor punct de vedere fizic”, a spus Peteleu referitor la alegerea sa.

  Noul fotbalist al Bătrânei Doamne spune că poate juca atât în banda dreaptă cât și în banda stângă. „Joc atât fundaș dreapta, cât și în stânga. În carieră am jucat mai mult în stânga, dar mă simt bine în ambele poziții. Deocamdată nu am schimbat pozițiile cu Shlyakov, rămâne fiecare pe poziția lui, cu piciorul lui de bază, deocamdată e mai bine așa. Dacă va fi nevoie, voi juca și în stânga, sau la mijloc, oriunde se cere”, a încheiat el.

  Cel mai probabil, Peteleu va fi titular în această seară în meciul UTA – FC Botoșani care va începe la ora 17.30.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.