Peste 51.000 de tigarete de contrabandă, confiscate de la un arădean

  de Special Arad | 29 ianuarie 2019, 10:59 AM | Știri Arad | Urmăriți

  1

  (foto: Poliția Română)

  Polițiștii au efectuat în această dimineață, în municipiul Arad, o percheziție în locuința unui bărbat de 31 de ani, în urma căreia a fost depistată și indisponibilizată cantitatea de 51.600 fire de țigarete de diferite mărci, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă.

  Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz în vederea documentării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

  Percheziția a fost eectuată de polițiștii Secției nr. 2 rurale Arad, împreună cu cei ai Biroului de Ordine Publică, ai Secției nr. 1 Vlaicu și ai orașului Nădlac, sprijiniți de lucrătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.