Peste 50 de universități din 10 țări își vor prezenta programele de licență și de masterat la RIUF Timișoara

  de Special Arad | 12 martie 2019, 9:16 AM | Educaţie | Regional

  0

  Pe 26 martie 2019, Craft din Timișoara va fi gazda celui mai mare eveniment educațional din Europa de Sud și Est. Reprezentanții celor mai importante universități internaționale și naționale vor prezenta participanților programele de studiu și facilitățile de care pot beneficia cei interesați.

  La RIUF- Romanian International University Fair Timişoara peste 50 de universități din Europa, Asia și SUA se pregătesc să întâmpine tinerii români care vor să afle detalii despre oportunitățile de studiu din România și din străinătate.

  Universități de top din Marea Britanie și Olanda

  Peste 20 de universităţi şi instituţii educaţionale din Marea Britanie, vor participa pe 26 martie la RIUF. Printre acestea se numără şi Coventry University, universitate numită pentru al treilea an consecutiv – University of the Year în The Times și Sunday Times Good University Guide 2018.
  Reprezentanţii Anglia Ruskin University vor fi şi ei prezenţi la cel mai mare eveniment educational din Europa de Sud şi de Est. Anglia Ruskin University ocupă locul 30 în ce privește studiile în domeniul dreptului și investește constant în diferite facilități academice și practice. Recent, a investit mai mult de 122 milioane de lire în laboratoare medico-legale, patru biblioteci, un centru de limbi străine şi alte spaţii.

  La această ediţie vor fi prezente şi universităţi din Olanda, între care se numără și NHL Stenden University of Applied Sciences care școlarizează anual aproximativ 2.500 de studenți internaționali din peste 85 de țări și University of Groningen, facultate cu istorie de peste 400 de ani care și-a dezvoltat programe educaționale cu accent pe inovație și calitate, situându-se la nivel global pe poziții de top 100.

  Toate informațiile esențiale despre bursele oferite studenților români și posibilitățile de finanțare ale studiilor în străinătate la nivel de licență și master

  Vizitatorii vor putea afla detalii despre cele peste 6.000 de programe de studiu de licență și masterat propuse de universitățile care vor participa la târg . Mai mult, ei vor primi informații esențiale despre fonduri de burse de peste 3.500.000 euro pentru studiul în Germania, Marea Britanie sau Olanda destinate studenților români. Spre exemplu, DAAD pune la dispoziție un fond de 1.500.000 Euro pentru studii de  licență, master și doctorat. O altă variantă este accesarea burselor oferite de Greenwich University, la care este necesară o notă peste 9 la examenul de bacalaureat. Și cei care optează pentru Coventry University, pot accesa un fond de burse special destinat studenților români.

  Pentru a participa la RIUF-The Romanian International University Fair este recomandată înscrierea pe www.riuf.ro. Înregistrarea pe site permite vizitatorilir accesul pe toată durata evenimentului, la târgul de universități şi la conferinţele RIUF YouForum.

  Cei care nu pot ajunge la evenimentul din Timişoara din data de 26 martie, pot participa la edițiile din Bucureşti, 23-24 martie, Iași pe 28 martie şi Brașov pe 30 martie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.