vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ExclusivPeste 400 de arădeni chemați la audieri într-un mega-dosar anchetat de Antifrauda București

  de O. Peniță | 7 februarie 2017, 1:26 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Știri Arad. Agitație mare în această dimineață la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Arad, acolo unde zeci de persoane au fost invitate să dea declarații într-un dosar cu implicații europene, în sensul că banii provin din afara României, fiind vorba de un proiect european.

  Cei chemați la (un fel de) audieri nu de către polițiști, ci de către inspectori ai Serviciului Antifraudă din București (care folosesc doar sediul IPJ Arad), sunt persoane care în urmă cu opt-nouă ani au absolvit cursuri de formare profesională organizate de o anumită societate.

  Astăzi, conform declarațiilor unui „participant” activ la aceste audieri, inspectorii au pus mai multe întrebări cu privire la cursuri, dacă s-au încasat bani pentru participarea la cursuri (și s-au încasat sume între 300 și 500 de lei pe bază de semnătură)  și alte chestiuni „tehnice”.

  Din informațiile pe care le deținem la această oră, inspectorii rămân în Arad întreaga săptămână pentru a finaliza lista cu toate persoanele din Arad participante la cursuri de formare profesională amintite. Și am aflat că sunt peste 400 de cursanți din Arad.

  Foto: Arhivă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.