duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Peste 300 elevi au participat la Olympic Day pe terenul de sport „prof. dr. Ioan Marconi”

  de Special Arad | 25 mai 2024, 5:00 PM | Educaţie | Sport

  0

  Comunicat. La un an de la plecarea dintre noi a prof. dr. Ioan Marconi, ieri, 24 mai, la ora 12.00, pe terenul de sport care-i poartă numele, s-au desfășurat mai multe activități sportive sub emblema ,,Olympic Day”. Colegiul Național „Moise Nicoară”, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean, cu sprijinul Primăriei Arad și al Universității „Aurel Vlaicu”, a organizat un cros la care au participat peste 300 de elevi de gimnaziu și liceu, urmat de meciuri de fotbal și baschet.

  La deschidere, au adresat elevilor un îndemn la mișcare: Monika Brosovszky-Boriga, cea mai bună baschetbalistă a României în deceniul 2000-2010, Inspectorul Școlar General, prof. Marius Gondor, prorector UAV, conf. dr. Ovidiu Toderici, Președinte al AJF Arad, Răzvan Cadar, directorul CSȘ Gloria, Paul Barta.
  Secretarul Academiei Olimpice, Filiala Arad, Roberto Gabriel Marconi, sufletul evenimentului, alături de sportivi de la Clubul Sportiv Aurel Vlaicu și de la Podgoria Ghioroc, a oferit fiecărui copil de pe teren cadouri simbolice din partea Comitetului Olimpic și Sportiv Român prin Academia Olimpică Română.
  Catedra de Educație fizică și sport de la Colegiul Național „Moise Nicoară” – prof. dr. Schmidt Francisc, prof. Laura Jurcă, prof. Marius Cirin – au dat startul și au organizat impecabil echipele de elevi.
  Evenimentul sportiv a fost un îndemn la mișcare, sănătate, colaborare, fairplay, în spirit olimpic.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.