duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Peste 3 tone de gunoi, strânse prin muncă în folosul comunității la Arad

  de Special Arad | 13 decembrie 2021, 6:44 PM | Știri Arad

  0

  Primăria anunță că 3,7 tone de deșeuri au fost colectate manual, în perioada 08.11.2021-10.12.2021, sub stricta supraveghere a polițiștilor locali cu atribuții de monitorizare a activității de muncă în folosul comunității desfășurată de beneficiari ai venitului minim garantat, de contravenienți cărora li se aplică impunerea achitării unei amenzi sau de persoane condamnate penal.

  Au fost implicate 20 de persoane aparținând celor trei categorii menționate, în zone precum Câmpul Liniștii, strada Ilarion Felea, strada Cometei, Calea Bodrogului, Calea 6 Vânători, Zona Industrială Arad Vest și Malul Mureșului. Ultima zonă menționată face parte dintr-un program intensiv de igienizare, fiind unul dintre arealele prioritare de materializare a muncii în folosul comunității.

  În ultimul an, cu sprijinul Direcției Edilitare din Primărie și al Gospodăriei Comunale, Poliția Locală a intervenit în zonele menționate, precum și în alte locații din cartiere, pentru dezafectarea adăposturilor improvizate amenajate, pe domeniul public de indivizi sosiți în Arad din județ sau din alte zone ale țării. Unii dintre ei se află în atenția DGPL, fiind sancționați pentru contravenții ce intră în competența polițiștilor locali.

  Deși unele construcții ilegale au fost ridicate din nou, intervențiile din teren ale celor trei structuri subordonate primăriei vor continua, în vederea descurajării treptate a persoanelor ce optează pentru ocuparea ilicită a terenurilor virane, a zonelor verzi sau clădirilor neutilizate din Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.