joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Peste 150 de jandarmi s-au mobilizat în județ de Sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului și au avut 10 intervenții prin solicitare la 112

  de Special Arad | 16 august 2022, 2:23 PM | Știri Arad

  0

  Imagine cu rol ilustrativ

  În perioada 12 – 15 august 2022, peste 150 de jandarmi au asigurat măsurile de ordine și siguranță publică cu ocazia manifestărilor cultural – artistice și religioase prilejuite de Sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului în zona lăcașurilor de cult din municipiul și județul Arad, pe timpul desfășurării slujbelor religioase, precum și la manifestările cultural artistice prilejuite de „Zilele localității Mailat”, „Praznicul de Pită nouă” din comuna Socodor, „Zilele localității Satu Nou”, „Zilele comunei Conop”, „Zilele comunei Felnac”, „Zilele localității Căpâlnaș”, „Macea Music Fest – comuna Macea”, „Festivalul de dans folcloric maghiar” din localitatea Adea, „Balul Bocsig” din localitatea Bocsig și „Întâlnirea anuală a enoriașilor maghiari” din comuna Olari, transmite Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul al Jandarmeriei Arad.

  Pe timpul misiunilor executate în zona de responsabilitate, atât în sistem integrat, dar și pe timpul misiunilor de asigurare a ordinii publice, au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale în valoare de 10.400 de lei pentru diferite fapte antisociale constatate și au fost întocmite acte de sesizare, pentru 2 infracțiuni „punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, conform Legii nr. 84 din 1998, privind mărcile înregistrate și indicațiile geografice.

  Echipajele de Jandarmerie aflate în serviciu au răspuns la 10 apeluri efectuate prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, în care s-au raportat încălcări ale unor norme de conviețuire socială și pentru care s-au luat măsurile legale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.