vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Peste 150 de copii din județ au învățat de la E.ON și I.S.U. cum să utilizeze corect sursele de energie

  de Special Arad | 10 decembrie 2014, 4:55 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad: Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi E.ON România derulează, în luna decembrie, programul educativ „Lecţii de siguranţă” în zeci de şcoli din România. Programul urmăreşte să educe copiii cu privire la utilizarea corectă şi în condiţii de siguranţă a surselor de energie, prin intermediul unor lecţii interactive, concepute special pentru elevii din învăţământul primar şi gimnazial.

  În judeţul Arad lecţiile s-au desfășurat miercuri, 10 decembrie, la Şcoala Gimnazială din Zădăreni, Şcoala Gimnazială din Livada și Grădinița cu Program Săptămânal nr.2 din Arad, unde specialiştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad şi voluntarii E.ON au preluat pentru câteva ore rolul de dascăli. Aceştia i-au învăţat pe copii lucruri noi şi utile despre energia electrică şi gazele naturale, cum se produc, ce măsuri trebuie luate şi ce reguli trebuie respectate pentru a le utiliza în siguranţă acasă sau la şcoală.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.