miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Peste 14.000 de vizitatori la AGROMALIM 2015

  de Special Arad | 18 septembrie 2015, 9:12 AM | Business | Știri Arad

  0

  Evenimentul internațional de agricultură, industrie alimentară și ambalaje, Agromalim, desfășurat în perioada 10 – 13 septembrie 2015 la EXPO Arad, a înregistrat un număr record depeste 14.000 de vizitatori din toate regiunile țării, precum și din străinătate.

  Succesul ediției cu numărul 26 a fost consolidat și de extinderea spațiului de prezentare de mașini și utilaje agricole cu 40%, în urma solicitărilor în creștere a firmelor expozante.

  „Agromalim este un eveniment în permanentă ascensiune. An de an căutăm soluții pentru extindere și pentru a putea oferi cele mai bune condiții de expunere și prezentare. Anul acesta companiile s-au declarat extrem de  mulțumite de numărul și calitatea vizitatorilor și apreciază că, în perioada următoare, discuțiile din cadrul evenimentului se vor concretiza, contribuind la dezvoltarea afacerilor. Mulțumim tuturor celor care au pus umărul la succesul ediției din acest”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

  Anul acesta 9 țări și 260 de participanți și-au prezentat oferta de produse și servicii acoperind întreaga suprafaţă interioară (4.500 mp) şi exterioară (30.000 mp) a Complexului Expozițional EXPO Arad.

  Următorul eveniment organizat de CCIA Arad este Ecomediu, 1416octombrie 2015, expoziție de echipamente, tehnologii și servicii pentru protecția mediului, precum și Mozaic de Servicii,   15-17 octombrie 2015, expoziție de servicii.

  În acest an, Ecomediu se va organiza în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad, în jurul candidaturii Municipalității pentru Capitala Verde a Europei 2018.

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad va susține participarea Municipiului Arad la această competiție, sprijinind astfel preocupările constante pentru promovarea unor proiecte menite să ducă la creșterea calității vieții locuitorilor din oraș, protecția mediului înconjurător, eficientizarea energetică și dezvoltarea durabilă a orașului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.