Pesedistul Tripa, umilit de 42.000 de copii din județul Arad care nu primesc cornul și laptele

  de Aurel Fidisan | 13 octombrie 2016, 3:35 PM | Pamflet

  1

  Nimic nu ne mai miră la aleșii neamului. Dar absolut nimic. Nici măcar faptul că-și dovedesc incompetența chiar (și) atunci când sunt nevoiți să scrie câteva cuvinte simple și eșuează cu grație.

  Scriam ieri un material despre aproape liberalul Eusebiu Pistru, care o comite mai mereu prin postările sale pe Facebook. Într-una din ele, acesta nu doar că a executat gramatica, ci și-a dovedit clasa în ale plagiatului. Nu mai departe de astăzi, o altă publicație locală ne arăta cum același Pistru și-a construit un comunicat de presă pe baza unui articol publicat de cei de la Mediafax. Mă rog, și-a construit, l-a luat „copy-paste” și l-a dat publicului ca și cum el l-ar fi gândit.

  Citește și: „Mamăăă … ce bun sunt!” Așa o fi, domnu’ deputat Pistru, dar plagiezi cu nerușinare!

  Iată că astăzi a venit și rândul pădurarului… pardon consilierului județean Florin Tripa. Da, Tripa, pesedistul care acum două luni se încurca în amendamente într-o ședință de Consiliu Județean. Deci, pădurarul Tripa, ahh… nu ne iese din minte asta cu pădurarul. Mai încercăm o data. Deci, consilierul județean Florin Tripa ne transmite astăzi un comunicat de presă în care se rățoiește din nou la cei din conducerea Consiliului Județean pe tema programului „Cornul și laptele”. Sinceri să fim, nu prea ne interesează pe noi scandalurile lor media, că nu-s mai buni nici unii, nici alții. Totul se rezumă la gargară propagandistică. Dar totuși n-am putut să nu observăm că Florin Tripa nu face diferența între „copii” și „copiii” și ne spune că „PNL Arad privează peste 42.000 de copiii din județ de programul national Cornul și laptele”.

  tripa-copiii

  Nu trebuie să fii un mare filosof să știi când și cum se articulează un copil sau chiar mai mulți.

  tripa-copiii-2

  Așa că, înainte de campania electorală, repetați de câteva ori, domnule Tripa. Nu știm dacă vă ajută, dar noi sperăm.

  Citește și: PSD, fără obiectul „muncii”, nu mai numără decât steagurile în Consiliul Județean. Tripa-Pristanda, coane cititorule, nici alea…

  PS: Cu atât mai mare ne-a fost mirarea că Florin Tripa n-a reușit să taie un amărât de „i”, cu cât știm foarte bine că el se pricepe perfect la tăiat… copacii din pădure.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.