marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pescărie fără autorizație în Zăbrani, amendată de Garda de Mediu

  de Special Arad | 30 mai 2023, 10:33 AM | Știri Arad | Zăbrani

  0

  (foto: Garda de Mediu)

  Comisarii Gărzii de Mediu au găsit o serie de nereguli la o pescărie din Zăbrani, începând cu faptul că nici măcar nu avea autorizație de funcționare. S-a aplicat o amendă de 40.000 lei.

  În urma unei inspecții de mediu la o amenajare piscicolă situată în Zăbrani, comisarii Gărzii de Mediu din Arad au constatat că societatea care deține această amenjare nu are autorizație de gospodărire a apelor și nici nu a solicitat la A.N.A.R. – Administrația Bazinală de Apă Mureș obţinerea unei autorizatii de gospodărire a apelor.

  De asemenea, anunță Garda de Mediu, societatea nu deține spaţii special amenajate pentru stocarea deşeurilor în condiţii care să garanteze reducerea riscului pentru sănătatea umană şi deteriorării calităţii mediului și nu colectează deşeurile separat, acestea fiind amestecate cu alte deşeuri sau materiale cu proprietăţi diferite, inclusiv deșeuri de azbest.

  Având în vedere încălcarea prevederilor legale, societatea a fost sancționată cu o amendă de 40.000 lei, dispunându-se măsuri pentru intrarea în legalitate a activității.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.