miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  55 de permise reținute pe autostrada Deva-Nădlac în urma unei acțiuni a polițiștilor

  de Special Arad | 30 aprilie 2024, 6:04 PM | Știri Arad

  0

  (foto: IPJ Arad)

  Polițiștii Biroului de Poliție Autostradă A1 Deva-Nădlac au desfășurat, în perioada 26-28 aprilie, o acțiune de prevenire și combatere a cauzelor generatoare de accidente rutiere cu consecințe grave.

  În cadrul activităților au fost aplicate 369 de sancțiuni contravenționale, dintre care 145 pentru nerespectarea perioadelor de conducere și odihnă, 61 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 31 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 10 sancțiuni contravenționale pentru oprirea sau staționarea nejustificată pe banda de urgență a autostrăzii, iar restul pentru alte abateri.

  Valoarea sancțiunilor a fost de aproximativ 166. 000 de lei, fiind reținute 55 de permise de conducere, dintre care 43 pentru nerespectarea vitezei legale de deplasare și retrase 10 certificate de înmatriculare.

  Tot în cadrul acestor acțiuni au fost depistați doi bărbați, un cetățean austriac și un cetățean maghiar, în timp ce se deplasau cu viteze de 182 km/h respectiv 194 km/h, viteză înregistrată de pistolul radar, pe un sector de drum unde limita legală de viteză este de 100 km./h. Ambii conducători auto au fost sancționați contravențional, cu amenzi în valoare de 2.640 de lei, respectiv 4.620 de lei, fiindu-le suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

  Citește și: Bilanț IPJ Arad: Mai multe infracțiuni la regimul circulației rutiere

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.