duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Fără permis pentru 4 luni după ce a fost prins conducând cu 122 de km/h în Covăsânț

  de Ioana Costaș | 11 martie 2024, 2:35 PM | Știri Arad

  0

  (foto: IPJ Arad)

  Un tânăr de 22 de ani, din Lipova, a rămas fără permis de conducere pentru următoarele 4 luni după ce aparatul radar l-a înregistrat în timp ce conducea un autoturism cu 122 de km/h în localitatea Covăsânț.

  Șoferul a primit, de asemenea, și o amendă în valoare de 1.485 de lei.

  Polițiștii Serviciului Rutier au continuat acțiunile de prevenire a accidentelor rutiere și duminică, 10 martie. Astfel, în jurul orei 16:30, pe DJ 708/B, în Covăsânţ, aparatul radar a înregistrat o viteză de deplasare a unui autoturism de 122 km/h, fiind depășită viteza legală cu 72 km/h. La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 22 de ani, din Lipova, care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei. Ca sancțiune complementară, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

  Atragem atenția tuturor șoferilor că viteza rămâne una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere cu consecințe grave, pentru prevenirea acestora fiind organizate permanent acțiuni pe toate șoselele din municipiu și județ„, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

  Citește și: Polițiștii rutieri arădeni, acțiune la nivel județean

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.