Pericol rutier pe DN79! Se solicită intervenția Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere

  de Special Arad | 20 iunie 2019, 12:46 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Alexandru Simandi, primarul comunei Zerind, solicită Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) intervenția în ceea ce privește eliminarea copacilor bătrâni și uscați ce pun în pericol siguranța rutieră la intrarea și ieșirea din comună, pe DN 79.
  „Am făcut nenumărate sesizări la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru reglementarea situației. La intrarea, respectiv ieșirea din comună sunt mai mulți copaci afectați de furtunile din acest an. Sunt copaci bătrâni, mulți rupți sau în pericol de a se rupe, alții uscați, iar cu fiecare furtună crește riscul să se producă o tragedie. Din păcate, în ciuda numeroaselor sesizări, CNAIR nu a luat nici o măsură de îndepărtare a acestor arbori, pentru eliminarea oricărui pericol pentru conducătorii auto. Au fost situații în care șoferii au sunat la 112, iar eu am fost sunat de la ISU. Ajut cu mare plăcere, am curățat șoseaua de nenumărate ori, dar nu aceasta este soluția. Problema trebuie rezolvată de CNAIR și rog pe această cale intervenția lor”, a precizat Alexandru Simandi.
  Au mai fost situații similare, cu accidente soldate cu victime, unul chiar în zonă, pe DN 79A, la ieșirea din Chișineu Criș. Comuna Zerind este tranzitată de DN 79 Arad-Oradea, iar traficul în localitate este intens.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.