vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pericol de explozie pe strada Lucian Blaga! (VIDEO)

  de Mihai Todoca | 21 noiembrie 2016, 2:46 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Știri Arad. În urmă cu câteva minute, pe strada Lucian Blaga, o mașină marca Audi A4 a oprit brusc, pornind avariile. Din mașină s-a dat jos un tânăr care a fugit spre portbagaj. A deschis portbagajul din care ieșea cu putere un gaz de culoare albă. Din cele observate, gazul ieșea dintr-o butelie (observată și de un martor), iar posibilitatea ca gazul să fi ieșit de la extinctor este puțin probabilă, dovadă fiind faptul că tânărul executa o mișcare de închidere a unui robinet, moment în care ieșirea respectivului gaz a fost oprită.

  Nu s-a simțit miros de gaz metan, însă pericolul a fost real. Se putea provoca o explozie din cauza opririi bruște a mașinii. Aceasta putea fi acroșată de o alta înainte de a putea fi gazul respectiv oprit și de la o mică scânteie se putea provoca un dezastru.

  Tânărul a reușit însă să oprească gazul și după ce a închis portbagajul și-a continuat drumul fără alte incidente.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.