marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Percheziții ale polițiștilor de la Arme, în județ

  de Ioana Costaș | 22 aprilie 2024, 11:45 AM | Știri Arad

  0

  (foto: IPJ Arad)

  Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, duminică, 21 aprilie, la domiciliul unui bărbat în vârstă de 49 de ani, din Ineu. Aici, oamenii legii au găsit și ridicat – în vederea continuării cercetărilor – o armă neletală cu aer comprimat, o armă neletală fără inscripții și o cutie cu 126 de bucăți de alice.

  Polițiștii efectuează în continuare cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Acțiunea s-a desfășurat împreună cu polițiștii orașului Ineu, criminaliști și luptători SAS.

  O altă percheziție domiciliară a polițiștilor Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase a avut loc joi, 18 aprilie, în localitatea Munar, la locuința unui bărbat în vârstă de 54 de ani, care deținea 650 de litri de deșeuri periculoase, 420 de kilograme de deșeuri periculoase, ambalate, 2 kilograme de produs biocid pentru combaterea rozătoarelor, 3.500 de kilograme de azotat de amoniu, precum și un animal sălbatic, femelă din specia cerb, în captivitate.

  „Toate substanțele, precum și animalul sălbatic au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de neluarea măsurilor de eliminare totală a substanțelor și a preparatelor periculoase care au devenit deșeuri, cercetările urmând a fi extinse și cu privire la infracțiunile de braconaj cinegetic și poluarea mediului, pentru stabilirea provenienței substanțelor și luarea măsurilor legale”, a transmis IPJ Arad.

  Acțiunea a fost desfășurată împreună cu polițiștii criminaliști, luptători SAS și comisari ai Gărzii de Mediu Arad.

  WhatsApp Image 2024 04 19 at 13.28.36 WhatsApp Image 2024 04 19 at 13.28.35

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.