sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Percheziții la Vanghelie, la București!

  de Special Arad | 19 decembrie 2014, 9:42 AM | Naţional

  0

  Procurorii Parchetului Bucureşti şi poliţiştii fac, vineri, 25 de percheziţii, între care şi la Primăria Sectorului 5, într-un dosar privind procedura de acordare a unor ajutoare sociale, în care se fac cercetări pentru abuz în serviciu, trafic şi cumpărare de influenţă, potrivit Gândul.info.

  Parchetul Tribunalului Bucureşti arată, într-un comunicat de presă, că în această cauză se efectuează urmărirea penală pentru posibila săvârşire a unor „infracţiuni de trafic de influenţă, cumpărare de influenţă şi abuz în serviciu, în legătură cu procedura de acordare a unor ajutoare sociale”.

  Sursa citată a precizat că procurorii fac 25 de percheziţii în Bucureşti, inclusiv la o instituţie publică.

  Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că instituţia publică unde au loc percheziţii este Primăria Sectorului 5.

  La percheziţii participă procurori şi 120 de poliţişti. Cercetările sunt făcute de Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din Poliţia Capitalei, cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.