marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Percheziții la Căpâlnaș. Două arme și sute de cartușe letale au fost confiscate

  de Special Arad | 16 martie 2023, 3:23 PM | Știri Arad

  0

  Perchezițiile au fost efectuate de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase la domiciliul unui tânăr de 21 de ani, din Căpâlnaș. De aici, oamenii legii au ridicat 2 arme lungi – de proveniență industrială – cu țevi tip lisă, fără elemente de identificare, și 300 de bucăți de cartușe letale, cu capse nepercutate, de calibrele 5,6 și 6 milimetri. Tânărul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

  „Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei aiServiciului pentru Acțiuni Speciale, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova au desfășurat, în dimineața zilei de 15 martie a.c.,o percheziție la domiciliul unui tânăr de 21 de ani, din Căpâlnaș.Au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 2 arme lungi, de proveniență industrială, cu țevi tip lisă, fără elemente de identificare, și 300 de bucăți de cartușe letale(glonț), cu capse nepercutate, de calibrele 5,6 și 6 milimetri.Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților JudecătorieiLipova cu propunerea luării unei măsuri preventive, cercetările fiind continuate sub aspectulsăvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.