duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Percheziții în Pilu și Nădab! Mai multe persoane sunt bănuite de braconaj cinegetic și folosirea animalelor vii pentru dresajul altor animale

  de Special Arad | 28 februarie 2021, 1:36 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat 

  Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei ai Poliției Oraș Chișineu-Criș, Secția 3 Rurală, Serviciul Criminalistic, cu sprijinul luptătorilor SAS au pus în aplicare, în această dimineață, 10 mandate de percheziție domiciliară, pe raza localităților Nădab și Pilu. Activitățile au vizat proprietățile a 8 persoane, bănuite de braconaj cinegetic și folosirea animalelor vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea.

  În urma activităților au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor 8 trofee de căprior, 12 exemplare canine din rasa „ogar” și 3 proiectoare, toate de pe raza localității Nădab. Exemplarele canine au fost lăsate în custodia Gospodăriei Comunale Arad.

  Activitățile de cercetare continuă în dosarul penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor antemenționate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.