duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Percheziţii în masă în Bucureşti şi Ilfov: zeci de kilograme de materii explozive, confiscate

  de Special Arad | 20 decembrie 2017, 8:31 AM | Naţional

  0

  În această dimineaţă, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare 10 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar privind constituirea unui grup infracţional organizat în vederea săvârşirii de infracţiuni la regimul materiilor explozive.

  La această oră, polițiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, efectuează 10 percheziții, în București și în județul Ilfov, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române.

  Din informaţiile obţinute de ŞTIRIPESURSE.RO, până la acest moment au fost confiscate peste 60 de kilograme de torţe şi fumigene.

  Activitățile sunt efectuate în cadrul unui dosar penal privind constituirea unui grup infracţional organizat în vederea săvârşirii de infracţiuni la regimul materiilor explozive.

  Din a reieșit că, în cursul anului 2017, membrii grupării ar fi achiziţionat din străinătate o cantitate însemnată de articole pirotehnice, pe care le comercilizează prin intermediul mai multor persoane.

  Cei în cauză vor fi conduși la sediul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru audieri.

  sursa: Stiripesurse.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.