vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Percheziţii în Arad, Timiş și Caraş-Severin, la traficanți de droguri. Pistol la pieptul unui cameraman!

  de Special Arad | 10 februarie 2016, 10:52 AM | Regional | Știri Arad

  2

  Poliţiştii de la Crimă Organizată, împreună cu trupele speciale ale Jandarmeriei, au descins în 42 de locaţii din Timiş, Caraş-Severin şi Arad la persoane suspectate că fac trafic cu droguri de risc şi mare risc.

  Procurorii au emis 38 de mandate de aducere la audieri. Printre cei ridicaţi de poliţişti sunt atât traficanţi, cât şi consumatori, transmite TVR.

  Reţeaua era condusă de cinci persoane care plasau drogurile sintetice altor membri ale reţeli, care la rândul lor le vindeam consumatorilor.

  Pastilele de amfetamină sau pliculeţele de canabis erau vândute în complexul studenţesc şi în cluburile din oraşele mari.

  Procurorii au emis 38 de mandate de aducere la audieri. Printre cei ridicaţi de poliţişti sunt atât traficanţi, cât şi consumatori.

  Conform pressalert.ro, un incident extrem de grav a avut loc în timpul uneia dintre descinderi. Când se intra în locuinţa unuia dintre suspecţi, unul dintre poliţiştii de la “Crimă Organizată” a făcut un gest incredibil. În timp ce mascaţii de la Serviciul pentru Operaţiuni Speciale săreau gardul cu lanternele de pe căşti pornite, ofiţerul s-a întors brusc spre cameramanul unei televiziuni centrale, care era pe stradă, şi i-a cerut să oprească lampa de pe cameră. Imediat, a fost oprită lumina şi camera lăsată în jos. Trebuie precizat că jurnaliştilor nu li s-a spus că s-a stabilit vreun perimetru de securitate, cea mai bună dovadă fiind că luptătorii din trupele speciale au descs fără probleme, jurnaliştii aflându-se din primul moment în spatele dispozitivului poliţienesc. Cu toate acestea, ofiţerul a scos pistol din toc şi i l-a pus cameramanului în piept, cerându-i să se pună pe jos. Deşi jurnalistul nu era un pericol pentru nimeni, a fost ţinut la pământ câteva zeci de secunde şi ameninţat cu arma. Doar când a apărut colega acestuia, poliţistul l-a eliberat. Ulterior, când cameramanul filma percheziiţiile din curte tot de pe domeniul public, poliţistul a venit din spate şi l-a lovit cu cotul din spate, spunându-i „nu te-ai potolit?”. Ulterior, explicaţiile au fost că totul s-a petrecut pe fondul stresului din timpul operaţiunii, deoarece suspectul căutat era considerat unul extrem de periculos.

  Știre în curs de actualizare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.