duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Percheziții FBI la reședința lui Donald Trump, Mar-a-Lago. „Mi-au spart seiful”, spune fostul președinte american

  de - | 9 august 2022, 10:15 AM | Internaţional

  0

  Mai mulți agenţi FBI au descins la celebra reşedinţă Mar-a-Lago, deținută de fostul lider american în statul american Florida, a anunțat luni Donald Trump, transmite AFP, citată de Agerpres și Libertatea. Potrivit presei americane, fostul lider american este acuzat că a dus documente clasificate la reședința sa.

  Trump, implicat direct sau indirect în mai multe dosare judiciare, nu a precizat motivul pentru care FBI a venit la Mar-a-Lago, ci a acuzat că este supus unei „persecuţii politice”.

  „Naţiunea noastră trăieşte vremuri întunecate, frumoasa mea casă, Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida, este sub asediu şi a fost percheziţionată şi ocupată de numeroşi agenţi FBI”, a anunțat republicanul, într-un comunicat.

  Descinderile au fost neanunțate, a spus Trump. „După ce am lucrat şi am cooperat cu agenţiile guvernamentale implicate, această percheziţie neanunţată a casei mele nu a fost nici necesară, nici adecvată. Chiar mi-au spart seiful!”, a continuat fostul președinte republican al SUA.

  La momentul perchezițiilor din Florida, Trump se afla la New York, în clădirea Trump Tower, pe care o deține, potrivit CNN.

  Contactat de AFP, FBI-ul nu a confirmat percheziţia deocamdată și a refuzat să facă orice comentariu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.