Percheziții FBI la reședința lui Donald Trump, Mar-a-Lago. „Mi-au spart seiful”, spune fostul președinte american

  de - | 9 august 2022, 10:15 AM | Internaţional

  0

  Mai mulți agenţi FBI au descins la celebra reşedinţă Mar-a-Lago, deținută de fostul lider american în statul american Florida, a anunțat luni Donald Trump, transmite AFP, citată de Agerpres și Libertatea. Potrivit presei americane, fostul lider american este acuzat că a dus documente clasificate la reședința sa.

  Trump, implicat direct sau indirect în mai multe dosare judiciare, nu a precizat motivul pentru care FBI a venit la Mar-a-Lago, ci a acuzat că este supus unei „persecuţii politice”.

  „Naţiunea noastră trăieşte vremuri întunecate, frumoasa mea casă, Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida, este sub asediu şi a fost percheziţionată şi ocupată de numeroşi agenţi FBI”, a anunțat republicanul, într-un comunicat.

  Descinderile au fost neanunțate, a spus Trump. „După ce am lucrat şi am cooperat cu agenţiile guvernamentale implicate, această percheziţie neanunţată a casei mele nu a fost nici necesară, nici adecvată. Chiar mi-au spart seiful!”, a continuat fostul președinte republican al SUA.

  La momentul perchezițiilor din Florida, Trump se afla la New York, în clădirea Trump Tower, pe care o deține, potrivit CNN.

  Contactat de AFP, FBI-ul nu a confirmat percheziţia deocamdată și a refuzat să facă orice comentariu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.