marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Percheziţii domiciliare în Arad și Pecica la persoane bănuite de trafic de droguri

  de Special Arad | 31 mai 2019, 3:08 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Comunicat.

  Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Vaslui şi Arad, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui, au efectuat, în ziua de 29 mai a.c., 5 percheziţii domiciliare în judeţul Arad la persoane bănuite de trafic de droguri. Cinci persoane au fost reţinute şi una a fost plasată sub control judiciar.

  În urma efectuării celor 5 percheziţii domiciliare, în municipiul Arad şi în oraşul Pecica, au fost ridicate 990 g. de droguri de risc (canabis), 993 g. de droguri de mare risc (amfetamină) şi 495 de comprimate droguri de mare risc (MDMA). De asemenea, au fost ridicate sume de bani şi bunuri care au servit la derularea activităţii infracţionale.

  Din cercetările efectuate până în prezent de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui a rezultat faptul că două dintre persoanele în cauză ar fi achiziţionat, în Olanda, droguri de mare risc, pe care le-ar fi trimis în România şi le-ar fi depozitat la locuinţa unei persoane din oraşul Pecica. Substanţele interzise urmau să fie comercializate pe raza judeţului Vaslui.

  Procurorul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui a dispus reţinerea pentru 24 de ore a cinci persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 32 de ani, urmând ca, în ziua de 31 mai, acestea să fie prezentate la Tribunalul Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă. O tânără, în vârstă de 23 de ani, a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

  Cercetările sunt continuate de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Vaslui, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de introducere în ţară, fără drept, de droguri de mare risc şi trafic de droguri de risc.

  Acţiunea a fost realizată că sprijinul poliţiştilor Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad şi Direcţiei Operaţiuni Speciale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Degeaba i-ati prins, in 30 de zile vor fi eliberați! Nu văd nici o dreptate in acest lucru! Se tratează cu prea multă nepăsare aceste cazuri cu droguri! faceți ceva oameni buni! Scăpați-ne de aceste specimene si închideții asa cum merită cel puton 10 ani!!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.