luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Percheziții domiciliare, în Arad și alte două județe, la persoane bănuite de contrabandă cu țigări

  de Special Arad | 12 iulie 2021, 12:41 PM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  În cursul acestei dimineți, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, au pus în executare un număr de 22 de mandate de percheziție domiciliară pe raza județelor Timiș, Arad și Caraș – Severin.

  Activităţile au vizat probarea activităţii infracţionale a zece persoane bănuite de deținere și comercializare a produselor accizabile, respectiv țigări nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă, fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului.

  Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Secției Regionale de Poliție Transporturi, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “contrabandă”.

  În urma perchezițiilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 11.767 de țigarete de diferite mărci, suma de 1000 de lei, 700 de euro, mai multe telefoane mobile și înscrisuri.

  Activitatile au beneficiat de sprijinul Biroului de Operațiuni Speciale, polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, Inspectoratului de Poliție Județean Arad, Inspectoratului de Poliție Județean Caraș – Severin și a jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Glad Voievod” Timișoara.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.