vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Percheziții de amploare în vest! Mascații au descins la 32 de locații din Arad, Timiș și Caraș Severin

  de - | 4 iunie 2020, 8:22 AM | Regional

  4

  Polițiștii din cadul Brigăzii de Combatere a Crime Organizate Timișoara au declanșat, în această dimineață, una dintre cele mai ample operațiuni împotriva contrabandiștilor de țigări, anunță PressAlert.

  Sub coordonarea DIICOT, au descins, în același timp, la 32 de locații din Caraș Severin, Timiș și  Arad pentru a executa 30 de mandate de aducere.

  Investigațiile au scos la iveală că în Reșița și Bocșa acționează două rețele specializate în traficul cu țigări de contrabandă, extrem de bine organizate. Marfa era adusă din Serbia și din Ucraina, iar apoi distribuită celor care se ocupau de comercializarea țigărilor. Liderii celor două grupări colaborau pentru a nu rămâne fără țigări de contrabanda. Acțiunea de monitorizare a început în urmă cu un an de zile, pe parcursul acesteia, polițiștii de la ”Crimă Organizată” au făcut mai multe capturi de țigări, fiind confiscate peste 20.000 de pachete.

  Suspecții urmează ridicați din Reșița, Bocșa, Lugoj și Arad urmează să fie duși pentru audieri la sediul DIICOT Caraș Severin. Perchezițiile sunt în plină desfășurare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.