Pentru toți arădenii iubitori de frumos: lansăm oficial provocarea #ÎnflorimAradul

  Totul a început de la o persoană. O persoană iubitoare de frumos care și-a amenajat pătratul uscat și mohorât din fața magazinului într-o grădiniță cu flori colorate. Un gest mic, dar care a adus o pată de culoare pe Bulevardul Revoluției.

  Gestul atât de mic, dar atât de însemnat, ne-a captat atenția și am hotărât să facem un articol prin care să felicităm acțiunea și să arătăm cum se pot face lucruri frumoase cu eforturi minime. Articolul a avut un succes complet neașteptat, ajungând de-a dreptul viral pe Facebook. După nici două zile, hopa! Alte două pătrate de pe Bulevardul Revoluției au prins viață, iar o tânără ne-a dat o idee foarte frumoasă: să provocăm lumea să umple orașul cu flori.

  Citește și Când spiritul civic poate face chiar minuni

  Astăzi, plimbându-ne pe Bulevard, ni s-au oprit privirile pe un nou pătrat înflorit. Cel de-al patrulea. Astfel că am hotărât numaidecât să dăm ascultare ideii tinerei arădence.

  Lansăm, așadar, oficial provocarea #ÎnflorimAradul. Vă îndemnăm să porniți și dumneavoastră, cititorii, la „vânătoare” de petice de pe spațiul public pe care arădenii le-au înfrumusețat cu flori, prin eforturi proprii, sau chiar și mai bine, să plantați chiar dumneavoastră câteva floricele în locurile sterpe ale orașului, după care să ne trimiteți pe adresa redacției [email protected] fotografii cu micuțul colț de Rai, specificând și strada / zona în care a fost făcută fiecare fotografie în parte. Noi ne luăm angajamentul să publicăm toate pozele adunate, într-un articol, sau o serie de articole, în funcție de numărul de imagini pe care le vom colecta.

  Haideți astfel să demonstrăm că ne-am săturat de gri, iar dacă nimeni din conducerea orașului nu e în stare să ne „coloreze” orașul, o putem face și singuri!

  Haideți să #ÎnflorimAradul împreună!


  (If you want to make the world a better place / Take a look at yourself, and then make a change)

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Filfizonul de primărel mincinos și nesimțit, înainte de ultimele alegeri locale a cumpărat și inundat orașul cu lăzi de flori, cărora acum văd că li s-au dat altă folosință. Bariere ANTIBIZONI și lăzi de gunoi.

   #ÎnflorimAradul este și trebuie să devină o palmă usturătoare trasă unei administrații de incopetenți și indolenți. O mișcare de protest împotriva unei administrații ce cheltuiește bugetul doar dacă poate să-l deturneze către buzunarele proprii. Vai ce m-am săturat!
   Mă implic!

   Și să îndrăznești cumva nesimțitule să iei în gură subiectul, sau să deturnezi acțiunea, după cum îți este obiceiul, că toată furia noastră se va abate asupra ta.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.