joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Când spiritul civic poate face chiar minuni

  de Raluca Medeleanu | 3 mai 2018, 10:45 AM | Recomandările editorilor | Strada

  2

  Bine, nu-i chiar o minune. Hai să-i spunem o „miniminune”. Dar diferența e, într-adevăr, de la Cer la pâmânt pe Bulevardul Revoluției, către Podgoria, unde cineva (presupunem că proprietarul unui magazin) a hotărât să transforme unul dintre „pătratele moarte” de pe marginea trotuarului într-un mini-Eden. Un gest atât de simplu la bază, cu rezultate atât de notabile!

  O simplă acțiune a transformat o parte mică din orașul nostru gri și înghițit tot mai mult de betoane într-un colțișor de Rai. N-ai cum să nu observi floricelele când treci pe acolo…

  Și cât a costat, în definitiv? O pungă de pâmânt și câteva flori din piață. Rezultatul? O bucurie vizuală pentru noi, ceilalți locuitori ai orașului, în afara perioadei electorale – atunci când, o dată la patru ani, își amintesc și conducătorii orașului că dă bine pentru oraș să-l umple cu flori.

  Jos pălăria, cetățene! Oricine ai fi…

  flori bvd rev

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Jos pălăria!!! Întâmplător treceam prin zona cand doamna planta florile! Doar prin puterea exemplului se mai poate schimba ceva în bine… Dacă fiecare dintre noi am face în dreptul nostru s-ar vedea… Exact ca în Ungaria

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.