luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pentru terenurile nelucrate timp de doi ani consecutiv, proprietarii și utilizatorii acestora datorează impozite majorate

  de Special Arad | 14 ianuarie 2021, 6:56 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Comunicat. În conformitate cu prevederile legale în vigoare, pentru terenurile nelucrate timp de doi ani consecutiv, proprietarii și utilizatorii acestora datorează impozite majorate.

  În acest sens, la nivelul Primăriei Municipiului Arad, s-a dispus constituirea unei comisii formată din funcționari din cadrul Serviciului Agricol, care, începând cu data de 01.05.2021, vor desfășura activități de  verificare pe teren la persoanele care figurează declarate în registrul agricol și în baza de date fiscală cu teren  agricol extravilan și intravilan .

  Vă comunicăm că proprietarii și utilizatorii terenurilor agricole (persoane fizice sau juridice) sunt obligați să întrețină și să asigure cultivarea acestora,  să  efectueze lucrări specifice pentru îndepărtarea vegetației necultivate, să nu permită depozitarea deșeurilor, să asigure protecția solului și să nu pericliteze starea de sănătate a populației.

  Nerespectarea prevederilor legale prezentate mai sus atrage majorarea impozitului pentru  terenul agricol .

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.