Pentru că orice viață contează… pompierii arădeni au salvat astăzi un câine căzut într-o fântână

  de Special Arad | 10 August 2021, 10:11 PM | Animal Special | Știri Arad

  0

  „Pentru că orice viață contează… azi nu am stins doar incendii, suntem pompieri – salvatori și ne facem meseria cât mai bine!”, anunță ISU Arad. Un echipaj al Detașamentului Arad s-a deplasat în localitatea Sântana pentru salvarea unui câine căzut într-o fântână.

  În momentul sosirii echipajului de intervenție, cățelul era căzut într-o fântână adâncă de aproximativ 12 metri cu o lamă de apă de aproximativ 4 metri și era agățat de o scândură.

  Din relatările proprietarului, patrupedul avea obiceiul de a alerga după păsări și crede că a sărit după o zburătoare care stătea pe scândura pusă pe fântână.

  Cu ajutorul scripetelui, cordițelor se salvare și a celorlalte mijloace din dotarea autospecialei, un salvator a coborât în fântână și a reușit să îl salveze.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.