Pentru că fosta iubită nu îl mai dorea, i-a înjunghiat părinții în propria casă

  de - | 6 March 2023, 9:34 AM | Naţional

  0

  Clipe de groază duminică seară într-o locuință din localitatea ilfoveană Bragadiru. Două persoane, soț și soție, au fost înjunghiați de un bărbat. Din cauza rănilor grave, femeia nu a supraviețuit atacului. Bărbatul se află în stare gravă la spital.

  Duminică seară, un atac îngrozitor a pus pe jar polițiștii, după ce un bărbat a anunțat că părinții săi au fost înjunghiați. Femeie a murit, iar soţul său a fost dus la spital. Aceștia au fosta atacați cu un cuțit de un bărbat, în localitatea ilfoveană Bragadiru. Fiul celor doi a fost cel care a anunţat Poliţia.

  Suspectul, care este, se pare, un fost iubit al fiicei victimelor, a fost identificat şi prins, aflându-se în custodia poliţiştilor.

  Conform anchetatorilor ilfoveni, poliţiştii au fost anunţaţi duminică seară, prin numărul 112, de către fiul victimelor cu privire la faptul că părinţii săi au fost înjunghiaţi de către un bărbat.

  La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Bragadiru pentru efectuarea activităţilor din competenţă, în cauză constatând că cele sesizate se confirmă şi că persoana bănuită de comiterea faptelor nu se mai afla la adresa respectivă.

  De asemenea, la faţa locului s-au deplasat şi două echipaje medicale, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare au declarat decesul femeii, în vârstă de 50 de ani, iar pe bărbatul, în vârstă de 52 de ani,  l-au transportat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale  de specialitate”, a anunțat Inspectoratul de Poliţie Ilfov.

  Mai multe detalii AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.