Pensiile întârzie fără explicații în două județe. Conducerea Poștei tace

  de Special Arad | 4 mai 2018, 8:21 AM | Regional

  0

  Scandal mare în județul Gorj, după ce pensionarii şi beneficiarii de ajutor social, care iau banii prin poştă, nu şi-au primit încă drepturile. Casa de Pensii dă asiguări că a trimis banii încă de săptămâna trecută, dar reprezentanţii Poştei nu vor să explice ce s-a întâmplat. Aceeaşi problemă a fost semnalată şi în judeţul Timiş. Deocamdată nu se ştie câţi oameni sunt afectaţi de întârzieri.

  Conflictul a izbucnit la un oficiu poştal din Târgu Jiu. Sătui să aştepte poştaşul, oamenii au venit să-şi ceară banii. La fel şi acest tânăr care îşi aşteaptă pensia de urmaş.

  Printre cei care aşteaptă poştaşul este şi un bătrân de aproape 80 de ani. A obosit să mai meargă la oficiul poştal să întrebe de banii care i se cuvin după 30 de ani de muncă.

  Nimeni nu le-a spus oamenilor ce a provocat această întârziere.

  Diana Speretoiu, jurnalist Digi24: Conducerea Poştei nu a fost de găsit pentru a ne explica de ce întârzie pensiile oamenilor. Pensionarilor li s-a transmis totuşi să revină la oficii în zilele următoare.

  Citește continuarea pe Digi24.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.