joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pensiile întârzie fără explicații în două județe. Conducerea Poștei tace

  de Special Arad | 4 mai 2018, 8:21 AM | Regional

  0

  Scandal mare în județul Gorj, după ce pensionarii şi beneficiarii de ajutor social, care iau banii prin poştă, nu şi-au primit încă drepturile. Casa de Pensii dă asiguări că a trimis banii încă de săptămâna trecută, dar reprezentanţii Poştei nu vor să explice ce s-a întâmplat. Aceeaşi problemă a fost semnalată şi în judeţul Timiş. Deocamdată nu se ştie câţi oameni sunt afectaţi de întârzieri.

  Conflictul a izbucnit la un oficiu poştal din Târgu Jiu. Sătui să aştepte poştaşul, oamenii au venit să-şi ceară banii. La fel şi acest tânăr care îşi aşteaptă pensia de urmaş.

  Printre cei care aşteaptă poştaşul este şi un bătrân de aproape 80 de ani. A obosit să mai meargă la oficiul poştal să întrebe de banii care i se cuvin după 30 de ani de muncă.

  Nimeni nu le-a spus oamenilor ce a provocat această întârziere.

  Diana Speretoiu, jurnalist Digi24: Conducerea Poştei nu a fost de găsit pentru a ne explica de ce întârzie pensiile oamenilor. Pensionarilor li s-a transmis totuşi să revină la oficii în zilele următoare.

  Citește continuarea pe Digi24.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.